polski samochod w danii
Ci ktorzy mieszkaja we wschodniej czesci Zelandii zawsze moga rozwazyc przeniesienie sie do Szwecji a prace tutaj . Tam auta kosztuja tyle co w Niemczech .Mieszkania tez w sumie tansze. Tyle ze pracujac tutaj a mieszkajac tam to Dania sciaga podatek . o tym trzeba pamietac 

Re: polski samochod w danii
Mam pytanko: Jadę do Danii będąc współwłaścicielem auta (jestem wpisany w dowód rejestracyjny jako taka osoba). Czy mam obowiązek rejestrowania go w dk? Z góry dziękuje za pomoc 

bez podpisu...
ostatnio miałem rutynowa kontrole na alkohol. Mily Pan policjant przy okazji spoglądał na blachy aut. Wygląda na to ze sie porządnie biorą za kontrole blach.
Porzadnie
Porzadnie
ha ha ha, a ty co straszysz " porządnie" ojjjjj strach się bać, jak co roku okres wakacyjny to i kontrole wzmożone tez mi Ameryka.
wcale tak z tymi dunskimi autami nie jest zle, jak szukasz dorze na portalach interentowych to znajdiesz dobre auto w niskiej cenie bezproblemu tzn paska b5 znajdziesz za 30tysddk i inne nygusy rusyc troche glowa a nie nazekac wiecznie, tez sie kiedys balem skatu o auto i zlapal mnie niestety, wyprowadzilem auto i rozmawialem z zapryjanionym dunczykiem i on ju pokazal co i jak. owszem sa drogie , mamy wolny rynek szukaj tanich
witam ..jestem nowy na forum ..mam pytanie:mam samochod na obcych nr...przy kupnie innego auta od dunskiego delera mog bym zostac swojego zamian jako zaliczka?
Mysle ze tak,znam dilera mazdy w herning ktory wzial samochod na pl.blaszkach w rozliczeniu.Dokladnie to na wymianke wzial to auto http://bilcentrum.dk/7090.cms?id=274401719.
-
jezli jest tak jak ty mowis..to znaczy ze lepiej oddac te auto na obce rejstracyje niz placic kupe szmalu na skat za rejstrowanie auta na dunskie tablicach...