Ważne! !!! Ostrzegam !!!!
bez podpisu...
Re: Ważne! !!! Ostrzegam !!!!
.......... tylko że jak ktoś jest D.... to języka w G.... zapomina i o nic nie zapyta. A najlepiej jak już sprawy mają iść ostro , to jak co do czego to chętnych nie ma.
TAK na przyszlosc,chetnie posluze rada.Od dwoch lat pracuje w Danii u dunczyka.Firma ta doskonale zabezpiecza sie przed ewentualnymi nieporozumieniami jakie moga wyniknac podczas trwania umowy.Poprostu podpisuja z nami kontrakty i stosuja-KARY UMOWNE na wypadek niedotrzymania terminu,badz niedokonczenia czy porzucenia pracy. Kazdy z nas dobrze wie,ZE JAK MAM DOBRZE WYKONANA ROBOTE TO MI ZA NIA ZAPLACA.A niektorzy z was- widzialem to wielokrotnie traktuja firmy w Danii jak P.CZERWONY KRZYZ.Przyjezdzaja bez pieniedzy,bez narzedzi ale nazywaja sie jako uczciwe i solidne ekipy budowlane.Juz w pierwszym dniu pracy zadaja I pobieraja zaliczki na tak zwane zycie.Po czterech dniach nastepna zaliczka ,a piatego dnia porzucaja prace ,bo nie daja rady podolac zleceniu.Niektorzy posuwaja sie do kradziezy narzedzi z budowy oczywiscie na poczet swojej zle wykonywanej pracy.I POTEM WYPISUJA TAKIE BZDURY NA FORUM W INTERNECIE.JACY TO ONI SA BIEDNI I POSZKODOWANI A FIRMA ZLA BO NIEZAPLACILA. LUDZIE NAUCZCIE SIE DOBRZE I UCZCIWIE PRACOWAC,A NIE TYLKO NARZEKAC.
Co nie oznacza, że cwaniaczków z Odense nie należałoby pociągnąć po kosztach. Zrobić to mogą jedynie poszkodowani!
Witam
Prowadze firme budowlana w Århus i niedobrze mi sie robi jak czytam wasze narzekania a zarazem mszczenie sie. Mam nadzieje ze zaden z was niegdy nie bedzie pracowal w mojej firmie. Widze tu tylko zazdrosc i msciwosc. A tak naprawde to wina napewno nie lezy tylko po jednej stronie. Z tym ujawnieniem nazwisk, adresow i telefonow to lekka przesada . Na miejscu tej firmy nie zostawilbym tak tego. Grozby sa przeciez karalne!
Prowadze firme budowlana w Århus i niedobrze mi sie robi jak czytam wasze narzekania a zarazem mszczenie sie. Mam nadzieje ze zaden z was niegdy nie bedzie pracowal w mojej firmie. Widze tu tylko zazdrosc i msciwosc. A tak naprawde to wina napewno nie lezy tylko po jednej stronie. Z tym ujawnieniem nazwisk, adresow i telefonow to lekka przesada . Na miejscu tej firmy nie zostawilbym tak tego. Grozby sa przeciez karalne!
Czyżby zbynio z Arhus miał filie w Odense, ha, ha, ha?
Napisałem ten post nie po to zeby się pożalić tylko po to żeby ostrzec innych przed pracą u tych ludzi. Nie jechałem tam ani bez pieniędzy ani bez narzędzi (własne narzędzia to był jeden z warunków pracy), Faktem jest że nie podpisałem z nimi umowy bo poprostu była nie do przyjęcia (30-40dkk/h) ale jestem pewien że nie wielu z Was chciałoby pracować za taką kasę.
-
-
zbynio taki sam jak i inni pracodawcy, raczej nikt się do niego nie wybierze więc wielkie dzięki za dał namiary hahahahahah . Będzie wiadomo kogo unikać, poza tym mam inną dziedzinę. Co do gróźb ja też nie widzę żadnych, gość chyba za bardzo nad interpretuje różne rzeczy. Jak kazdy pracodawca